Mennyei pr��f��cia

Kincset az agyatlan vén Aſzſzony, igy ſzokott ő gazdálkodni. Irták nékem ... Mikor őt ſzáz ágyast majd KotzKára hánynak;. Tám Circaſſiai Zélim vagy Tótnéval ...

A mennyei prófécia. Fordította: Révbíró Tamás. A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: James Redfield: The Celestine Prophecy. Warner Books.

Boldog, mert erre a Földre születtél, hisz érintheted azokat, kiket a mennyben is szerettél! Hangot adhatsz az érzéseidnek, csak egy a lényeg, ...

Küldd el Szentlelkedet, hogy az önmagát értünk feláldozó és az. Oltáriszentségben velünk lévő ... und Christus ist in uns in dem. Allerheiligsten.

éves próféciák megjósolják, hogy a huszadik század végén az emberiség fejlődésében döntő ... Ha valami szépnek mutatkozik, akkor intenzívebb a jelentése,.

Ima a járvány megfékezéséért. (Szeretnénk, ha minél többekhez eljutna ez a Missziós ima. ... add, hogy a haldoklók érezzék a Te közelségedet,.

csókja olyan volt, mint mindig: édes, keserű és ismerős. ... Jocelyn hangja erőtlen és keserű lett. ... A legjobb fegyverbolt Dianáé a Flinta utcában.

beriség a Megváltót várta, és ahogyan Szűz Mária várta Jézus születését. ... Melyik két Mária-ünnep tartozik a parancsolt ünnepek közé?

Haldoklók pártfogója,. Gonosz szellemek réme,. Az Anyaszentegyház védőszentje ... Ima Szent Józsefhez ... Ima Szent József oltalmáért. Jóságos Szent József!

bor valódi kenyeret és bort jelentett ez időkben, ami elvétetik vagy megadatik ... Egy provence-i falucska egész népe vallásos tombolásba esett: az történt, ...

gyülekezet, mint Krisztus menyasszonya méltó ajándékot kap a vőlegényétől. ... A tiszta víz Isten Igéjét szimbolizálja, amelyet nem.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.